VAN A TOT Z VEILIGHEID!
 


Beveiliging van uw huis, kantoor of bedrijfspand

Het beveiligen van uw huis, kantoor of bedrijfspand kan op verschillende manieren. U dient er altijd vanuit te gaan dat het vroegtijdig signaleren van een brand of inbraak het aller belangrijkste is. Alleen op deze manier kunt u erger voorkomen. Wat bedoelen wij hier nu mee? Op het moment als er brand is zult u indien aanwezig pas geïnformeerd worden door het gebruik van rookmelders. In een huis kunt u in veel gevallen volstaan met een (gekoppelde)rookmelder. Het verhaal wordt anders als u in een kantoor of bedrijf zit met etages en op iedere etage door het object heen personeelsleden. Deze moeten op tijd weten dat er een brand of iets dergelijks gaande is, waardoor er op tijd geëvacueerd kan worden. Ook wanneer er een inbraak bij u thuis of op uw bedrijf plaats vind, wilt u dit graag op tijd weten en het liefst beelden van de inbraak hebben. Alleen zo kunt u op tijd de politie in schakelen waardoor de inbrekers gepakt kunnen worden, maar in ieder geval gestoord worden door een luid toon. ABC VEILIG is gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van object beveiliging. U kunt dan denken aan Brandmeldinstallaties, Inbraakbeveiliging, Camerabewaking en toegangscontrole. Ook kunnen wij voor ons klanten de OP taken verzorgen. ABC VEILIG werkt volgens de normen van het CCV.BRANDMELDINSTALLATIE.

ABC VEILIG is door het behalen van specialisatie brandmeldsystemen in staat om samen met zijn/haar leverancier van aanvraag tot oplevering, de oplevering van een brandmeldsysteem met vele modules te installeren en te onderhouden. Ook kunnen wij de OP taken voor u verzorgen. wat inhoud dat wij de maandelijkse, vier en acht maandelijkse controle van de handmelders (visueel) de afstand tussen de brandmelders en de inboedel, maar ook de werking van de brandmelders voor u kunnen verzorgen.
Neem voor een offerte op maat gerust contact op met ons op door het onderstaand aanvraagformulier in te vullen. U mag ook altijd bellen met 0637433609. 


CAMERA BEWAKING 

ABC VEILIG levert en Installeert diverse soorten camerabeveiliging. Vraag gerust een offerte aan.INBRAAKBEVEILIGING 

Om uw inboedel thuis of de producten, bestanden e.d. op uw bedrijf te kunnen bewaken, is ABC VEILIG in staat de complete verzorging van aanvraag tot oplevering van een inbraakbeveiliging voor u te verzorgen. De systemen moeten net als de brandmeldsystemen aan de hoogste functionaliteiteisen voldoen, maar moet ook netjes zijn.  ABC VEILIG werkt alleen met hoogwaardige kwaliteit producten, welke ook nog eens een mooie uitstraling hebben.

INTERCOMSYSTEMEN

Ook voor het leveren en installeren van uw intercomsystemen kunt u bij ABC VEILIG terecht.